Praktijk van Buiten naar Binnen

Praktijk van Buiten naar Binnen

therapie en coaching Drenthe

Praktijk van Buiten naar Binnen

therapie en coaching Drenthe

Online Therapie & Coaching

Drenthe

Naast het ontvangen van cliënten in mijn praktijk, bied ik ook online sessies aan door middel van videobellen via het internet. Ik ervaar dit als een fijne manier van verbinden en zeer praktisch. 

Voordelen online therapie&coaching 

Geen reistijd
Laagdrempelig
Samen in verbinding
In je eigen vertrouwde omgeving
Een plek waar er naar je wordt geluisterd

Ik hoor mensen wel eens zeggen dat ze online contact oppervlakkig vinden omdat er een beeldscherm tussen zit. Mijn ervaring is dat dit idee over online werken wegvalt op het moment dat we samen dieper kijken naar je hulpvraag. In het dieper kijken ontstaat er verbinding en lijkt het beeldscherm op te lossen. Samen dieper kijken naar dat wat om aandacht vraagt. Dat is eigenlijk waar het over gaat.

Wat vraagt er op dit moment in jou om aandacht?
Ervaar je op dit moment gevoelens als onrust, angst, eenzaamheid, verlies, verdriet, verlatenheid, schuldgevoel, rouw, jaloezie, boosheid? Merk je in jezelf op dat bepaalde gedachtepatronen je gevangen houden doordat je blijft piekeren en ronddwalen in je alsmaar voedende gedachtestroom? Of houdt een bepaalde levensvraag je alsmaar bezig?
Door met aandacht te kijken naar dat wat in jou om aandacht vraagt en ’t pad samen te bewandelen naar je gevoelswereld, ontstaat er een nieuw inzicht. Antwoorden vind je niet in je hoofd. En zeker niet door te blijven piekeren. Het slurpt veel energie op i.p.v. dat het je iets oplevert. Het put zelfs uit! Antwoorden, vertrouwen, rust, wijsheid vind je door tot stilstand te komen, om van binnen rustig te worden en te gaan voelen.

In een online gesprek kijken we wat je beknelt. Leer een nieuwe beweging te maken zodat je oude patronen los mag laten. Vanuit een warm hart en professionele kennis kan ik je ondersteunen en begeleiden je bewust te worden. Ongenoegen waar je last van hebt leer je achter je te laten waardoor en ruimte kan ontstaan voor ontspanning, innerlijke rust, begrip en vertrouwen. 

Online contact

Via internet kunnen we online contact maken. Wat je nodig hebt is een computer met webcam, een speaker en microfoon. En internet/ browser Firefox of Google Chrome. En niet te vergeten een plek waar je even ongestoord en rustig kunt zitten. De software die ik gebruik voor online contact is goedgekeurd door de RBCZ waarbij ik ben aangesloten. Naast online contact is een telefonisch consult ook mogelijk.

Tarieven

Online psychosociale therapie wordt door een groot aantal Zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed in de aanvullende verzekering. Vrijblijvend kennismaken is mogelijk, dat kan online of telefonisch, duur 30 minuten. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Mijn tarief voor particulieren bedraagt per online sessie € 86,00. Zakelijke klanten kunnen contact met mij opnemen voor een vrijblijvende offerte. Voordat we de sessie beëindigen, verzoek ik je de betaling direct te voldoen. Lees voor overige informatie mijn website nog eens rustig door.