Praktijk van Buiten naar Binnen

Praktijk van Buiten naar Binnen

therapie en coaching Drenthe

Praktijk van Buiten naar Binnen

therapie en coaching Drenthe

Tarieven en wetgeving

Therapie & Coaching in Drenthe

Mijn praktijkruimte voldoet aan de richtlijnen inzake COVID-19

Het is mogelijk om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek;
duur 30 minuten. Hier zijn geen kosten aan verbonden. 

Tragisch  Het heden  Eenzaam  Razend  Alert  Proces Inleven Eilandje

Vergoeding

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging; Vereniging Integrale Vitaliteitkunde, bij de koepelorganisatie RBCZ een vrije zorgkeuze en bij Vektis.
Voor zowel mijn praktijk als zorgverlener heb ik een AGB code. Psychosociale therapie wordt door een groot aantal  Zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed in de aanvullende verzekering. Controleer hiervoor je polis van je zorgverzekeraar.

Tarieven

Als we elkaar ontmoeten in mijn praktijk, dan bedraagt een sessie voor particulieren per keer € 82,00. Een online sessie bedraagt per keer € 75,00. Zakelijke klanten kunnen contact met mij opnemen voor een vrijblijvende offerte. * Mocht je een eigen onderneming hebben, dan is Personal Coaching aftrekbaar voor de Belastingdienst. Daarnaast heeft je werkgever vaak een bepaald budget waaruit Personal Coaching/ therapie vergoed kan worden.

Hulp nodig, maar tarief is te hoog??

Indien je een bijstandsuitkering hebt, van een studiefinanciering leeft of een gemeentepolis hebt, dan hanteer ik een aangepast tarief. Neem gerust contact met mij op, twijfel niet.

Betaling

De betaling dient gelijk na afloop van een sessie te geschieden. De factuur die je van mij ontvangt kun je zelf rechtstreeks indienen bij je Zorgverzekeraar. Indien je binnen 24 uur voor de afspraak je afspraak afzegt of je bent de afspraak vergeten, dan breng ik het bedrag van de sessie geheel in rekening.

COVID 19 basisadvies

Het basisadvies betreft corona pas ik toe in mijn praktijk; dat betreft handen wassen, hoest en nies in je elleboog en blijf thuis bij klachten. Ik zorg ervoor dat er mijn praktijkruimte voldoende frisse lucht wordt geventileerd.

Belangrijke informatie wetgeving t.b.v. mijn cliënt:

In het privacy statement document AVG informeer ik mijn cliënt uitdrukkelijk welke gegevens ik opsla in het cliëntdossier en wat ik er mee doe. Lees het document aandachtig door. Privacy Statement Praktijk Van Buiten Naar Binnen.
Als cliënt van een zorgverlener dien je makkelijk en toegankelijk je klacht te kunnen indienen/ delen. Klik op de link WKKGZ voor meer informatie over klachten en geschillen zorg. 
Via deze link tref je het klachtenreglement aan van de beroepsvereniging VIV Nederland. 
Via deze Link tref je de algemene voorwaarden aan van de beroepsvereniging VIV Nederland.
Via de link Meldcode Huiselijk Geweld tref je informatie aan hoe ik als zorgverlener dien te handelen tijdens het signaleren van huiselijk geweld en/of kindermishandeling tijdens een sessie in mijn praktijk of online.  

Te weten dat wat we zoeken in ons innerlijk ligt, verandert alles.

(A.B. Wallace)