Praktijk van Buiten naar Binnen

Praktijk van Buiten naar Binnen

therapie en coaching Drenthe

Praktijk van Buiten naar Binnen

therapie en coaching Drenthe

Vergoeding, tarieven en wetgeving

Therapie & Coaching in Drenthe

Taboe Hartzeer  Eenzaam  Reflectie  Afleren  Pareltje  Isolement Etiket

Vergoeding

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging; Vereniging Integrale Vitaliteitkunde, bij de koepelorganisatie RBCZ een vrije zorgkeuze en bij Vektis.
Voor zowel mijn praktijk als zorgverlener heb ik een AGB code. Psychosociale therapie wordt door een groot aantal  Zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed in de aanvullende verzekering. Controleer hiervoor je polis van je zorgverzekeraar.

Tarieven

Als we elkaar ontmoeten in mijn praktijk, dan bedraagt een sessie voor particulieren per keer € 86,00 . Een wandelsessie bedraagt per keer € 86,00 . Een online sessie bedraagt per keer
€ 86,00 . Ik ben BTW vrijgesteld. Zakelijke klanten kunnen contact met mij opnemen voor een vrijblijvende offerte. * Mocht je een eigen onderneming hebben, dan is Personal Coaching aftrekbaar voor de Belastingdienst. Daarnaast heeft je werkgever vaak een bepaald budget waaruit Personal Coaching/ therapie vergoed kan worden.

Hulp nodig, maar tarief is te hoog??

Indien je een bijstandsuitkering hebt, van een studiefinanciering leeft of een gemeentepolis hebt, dan hanteer ik een aangepast tarief. Neem gerust contact met mij op, twijfel niet.

Betaling

De betaling dient gelijk na afloop van een sessie te geschieden. Het voldoen van de betaling kan je doen via de mobiele bank app op je telefoon of je ontvangt een betaalverzoek van mij in de vorm van tikkie. De factuur die je van mij ontvangt kun je zelf rechtstreeks indienen bij je Zorgverzekeraar. Indien je binnen 24 uur voor de afspraak je afspraak afzegt of je bent de afspraak vergeten, dan breng ik het bedrag van de sessie geheel in rekening.

Belangrijke informatie wetgeving t.b.v. mijn cliënt:

In het Privacy Statement Praktijk Van Buiten Naar Binnen  informeer ik mijn cliënt uitdrukkelijk welke gegevens ik opsla in het cliëntdossier en wat ik er mee doe. 
Als cliënt van een zorgverlener dien je makkelijk en toegankelijk je klacht te kunnen indienen/ delen. Klik op de link  Klachtenprocedure voor meer informatie over klachten en geschillen zorg. 
Als lid van de VIV ben ik aangesloten bij een rijks-erkende geschillenregeling. Zie de link Tuchtrecht.
Via de link Algemene Voorwaarden vind je de voorwaarden die ik hanteer, deze zijn opgesteld door de beroepsvereniging de VIV.
In de link Meldcode Huiselijk Geweld tref je informatie aan hoe ik als zorgverlener dien te handelen tijdens het signaleren van huiselijk geweld en/of kindermishandeling tijdens een sessie in mijn praktijk of online.  
Lees alle documenten aandachtig door en stel je vraag indien er onduidelijkheden voor je zijn.

Te weten dat wat we zoeken in ons innerlijk ligt, verandert alles.(A.B. Wallace)